در حال بارگذاری ...
...

در دومین روز بیست و نهمین جشنواره تئاتر تهران چه گذشت

آغاز بخش «نهال» در مجموعه تئاتر محراب

در دومین روز از بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران مهدیه حسنی معاون امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران به پردیس تئاتر تهران سر زد و بخش نهال جشنواره نیز آغاز شد و در مجموع ۸ نمایش روی صحنه رفت.

دومین روز بیست و نهمین جشنواره تئاتر تهران، میزبان چندین اجرای تماشایی از گروه‌های مختلف بود که در سه بخش مسابقه تئاتر تهران و کودک و نوجوان  و نهال به صحنه رفتند و مورد استقبال قرار گرفتند.

در پردیس تئاتر تهران رقابت بین هنرمندان در بخش مسابقه تئاتر تهران ادامه دارد، در سالن استاد رشیدی، نمایش «مغازه خودکشی» به نویسندگی حمیدرضا رحیم متولی و کارگردانی حسین نصیری از پردیس در ساعت‌های ۱۵ و ۱۶:۳۰ اجرا شد. این اثر با اجرایی جذاب و اجراهای تاثیرگذار، تماشاگران را تحت تأثیر قرار داد و با واکنش مثبت حضار همراه بود.

در ادامه، سالن استاد نصیریان شاهد اجرای نمایش «جن کچل» بود که توسط علی خودسیانی از رباط کریم کارگردانی شده و متن آن به قلم علی حاتمی نوشته شده است. این نمایش که در ساعت‌های ۱۷ و ۱۸:۳۰ به روی صحنه رفت، به دلیل فضای نوستالژی جذاب مورد تحسین تماشاگران قرار گرفت.

نمایش «۵۲ هرتز» نیز به نویسندگی و کارگردانی عرشیا زنجانی از شهریار در سالن استاد محمد اجرا شد. این اثر که در ساعت‌های ۱۸ و ۲۰ به نمایش درآمد، با سبک روایی خاص و موضوعی نوآورانه توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند.

میهمان ویژه دومین روز جشنواره تئاتر استان تهران در پردیس تئاتر تهران مهدیه حسنی معاون امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران بود که به صورت سرزده حضور پیدا کرد و ضمن تماشای آثار درجریان امور قرار گرفت.

مهدیه حسنی بعد از تماشای یکی از آثار شرکت کننده در بخش مسابقه گفت : بدون تردید در جشنواره تئاتر امسال شاهد آثار فاخر تری هستیم و روند رو به رشد کارگردانانی که در گذشته هم از ایشان کار دیده بودم را مشاهده کردم

او با اعلام خرسندی از برگزاری جشنواره ای منظم و با کیفیت افزود: به همه دست اندرکاران این جشنواره خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم در آیین اختتامیه استان تهران بهترین‌های خود را به جامعه هنر معرفی کند.

در بخش کودک و نوجوان، نمایش «سلف سرویس» نوشته و کارگردانی محمدرضا غریب‌زاده از تهران، ویژه نوجوانان، ساعت ۱۷:۳۰ در تماشاخانه مهر به اجرا درآمد. این نمایش با استقبال خوب خانواده‌ها و نوجوانان همراه شد و اجرای پرانرژی جذاب آن، مورد توجه قرار گرفت.

همچنین، نمایش «ابرک و بادبادک» به نویسندگی و کارگردانی فرزانه دلیر از پاکدشت در ساعت‌های ۱۵ و ۱۶:۳۰ در تماشاخانه ماه اجرا شد. این نمایش با داستانی دلنشین و تجربه‌ای شیرین برای کودکان و خانواده‌ها به ارمغان آورد.

در تالار اندیشه، نمایش «سفیدبرفی و هفت جنگلی» که به سرپرستی نویسندگان توسط سجاد بهره‌مند و کارگردانی امید انصاری از تهران در جشنواره حضور دارد، ساعت ۱۹ به صحنه رفت. این نمایش با حضور شخصیت‌های آشنا، کودکان و نوجوانان حاضر در سالن را هیجان‌زده کرد.

بخش نهال نیز اجراهای خود را از امروز در مجموعه تئاتر محراب آغاز کرد و ساعت 18:30 نمایش «مسافران» نوشته و کارگردانی سمیه کیا دربندسری از آموزشگاه روناک قرچک در سالن استاد والی اجرا شد و پس از آن نمایش «استرالیا» نوشته پیام لاریان و کارگردانی علی مسرور از آموزشگاه انتخاب نواندیشان از شمیرانات ساعت 19:30 در سالن استاد جمیله شیخی روی صحنه رفت که به دلیل به دلیل استقبال خوب و چشمگیر تماشاگران این نمایش دو اجرایی شد.

زهرا حنیفه کارشناس امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز میهمان ویژه مجموعه تئاتر محراب بود.

 

 

بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران در بخش‌های ایثار، نهال، لبخند، کودک و نوجوان، تئاتر خیابانی و نمایشنامه نویسی به دبیری امیر حسین شفیعی از ۱۶ تا ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ در مجموعه پردیس تئاتر تهران، مجموعه تئاتر محراب و مجموعه سالن‌های حوزه هنری در حال برگزاری است.