دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران در آیین اختتامیه مطرح کرد:
امیدوارم هنرمندان تئاتر استان تهران در مسیر رو به قله بمانند
امیرحسین شفیعی دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران در آیین اختتامیه این رویداد ضمن آرزوی صلح جهانی و توقف کودک کشی در غزه گفت: تمام تلاش ما در این دوره بر این بود که گروههای جوان و گمنام شهرستانها را به میدان رقابت بیاوریم و امیدوارم در سال های آینده هم جشنواره در مسیر خود رو به قله حرکت کند
به گزارش ایران تئاتر، آیین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران شامگاه 23 آبان در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
امیر حسین شفیعی دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان در این آیین، گفت: من خیلی بلد نیستم حرف بزنم، در تمام زندگی بیشتر کار کردم تا اینکه بخواهم حرف بزنم. امروز گزارش نخواهم داد زیرا اعتقادی به گزارش ندارم، آنچه که باید با تمام وجود انجام میدادم برای هنرمندان شریف تئاتر استان تهران انجام دادم و با تمام وجودم طی یک سال گذشته سعی کردم کارهای موثر و خوبی در مسیر جشنواره انجام دهم.
او افزود: «در ابتدا میخواهم یک آرزو کنم؛ آرزوی دنیایی بدون جنگ. امیدوارم سال بعد و در دوره سیام جشنواره تئاتر، کودککشی ونسلکشی در غزه متوقف شده باشد و در جهانی همراه با صلح و آزادی به سر ببریم. به امید موفقیت پیروزی رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی که ارمغانی از جنس پیروزی و صلح را برای ما میآورند.»
دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران با بیان اینکه شهرستانهای مظلوم استان تهران از لحاظ سخت افزاری به شدت فقیر هستند، ادامه داد: «علیرغم این شرایط این شهرستانها سرشار از استعدادهای جوان با انگیزه هستند. امیدوارم روزی برسد که از لحاظ سخت افزاری، سالن و سایر امکانات به گونهای باشیم که بتوانیم جشنواره تئاتر استان تهران را در شهریار، شهر قدس و... برگزار کنیم. اما تا آن روز ناامید نمیشویم و تلاش میکنیم. ما رو به قله هستیم، انشالله تمام اتفاقات خوب برای تئاتر ما برای کشورمان رقم خواهد خورد.»
شفیعی ضمن قدردانی از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مطرح کرد: آقای فروزانفر دوست، رفیق همراه و مدیر کل ارشاد استان تهران در این مسیر و طی این یک سال گذشته با تدبیر و همدلی از جشنواره حمایت کردند، نتیجه این همراهیها و همدلیها و با یاریگری شما هنرمندان شریف و عزیز تئاتر اتفاق بینظیری در این دوره رقم خورد، به طوری که در این دوره بیش از ۷۰۰ اثر متقاضی شرکت در جشنواره بودند و در نهایت ۵۵ اثر نمایشی اجرا شد.
دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران، ابراز کرد: بسیار خوشحالیم که توانستیم بستری فراهم کنیم که هنرمندان با تفکرات مختلف از شکلها و گونههای مختلف هنرهای نمایشی بتوانند کارهایشان را اجرا کنند.
وی افزود: تمام تلاش ما در این دوره بر این بود که گروههای جوان و گمنام شهرستانها را به میدان رقابت بیاوریم.
شفیعی ضمن قدردانی از نقش آفرینی بنیاد شهید، اظهار داشت: به جرات میتوانم بگویم فعالیتهای فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران اگر بیشتر از فرهنگ و ارشاد نباشد، کمتر هم نیست.
وی افزود: باید از حوزه هنری هم تشکر کنم، این مرکز امروز حامی اصلی هنر کودک و نوجوان است.
دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: من از 14 سالگی برای اولین بار وارد انجمن هنرهای نمایشی استان تهران شدم و حالا که نزدیک 40 سال دارم به نظرم میرسد اگر کارمند هم بودم باید بازنشست میشدم، امیدوارم پس از من هم این جشنواره در مسیر خود رو به قله حرکت کند و تک تک شما عزیزان هنرهای نمایشی همیشه صحیح و سالم باشید و زیر پرچم سه رنگ مقدس جمهوری اسلامی ایران اتفاقات بی نظیری برایتان رقم بخورد.»
بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران به دبیری امیرحسین شفیعی در بخشهای ایثار، نهال، لبخند، کودک و نوجوان، تئاتر خیابانی، نمایشنامهنویسی و میهمان؛ از ۱۶ تا 23 آبان ماه ۱۴۰۳ در مجموعه پردیس تئاتر تهران، مجموعه تئاتر محراب و مجموعه سالنهای حوزه هنری برگزار شد.